foto

Tereza Tobiášová

  • nar. 18.3.1983 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka, moderátorka a scénáristka Tereza Tobiášová se narodila 18. března 1983 v Praze. Herecké zkušenosti začala sbírat už v dětském věku, a to v Dismanově rozhlasovém dětském souboru. První moderátorské zkušnosti pak získala v České rozhlase, mezi další rádia, kde moderovala, patří i pražská Expresradio a Radio Bonton.

V roce 2004 nastoupila jako moderátorka do české hudební televize Óčko, kde dodnes moderuje pořad Inbox, natáčí hudební i filmové reportáže a také si vyzkoušela moderování předávání Hudebních cen Óčka.

Jako herečka se už objevila ve dvou malých rolích. V seriálu REDAKCE si zahrála sestru Kamila v podání Romana Zacha a objevila se také v rodinném seriálu HORÁKOVI. Malou roli dostala i v epizodě Tři do páru, která byla součástí cyklu SOUKROMÉ PASTI, a ke které Tereza napsala i scénář.

Jirka "Greg" Přichystal

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Eva zase tropí hlouposti

TV seriály

2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Tři do páru (S01E10)

TV pořady

2012 Selebrity (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslední z Aporveru
2002 Z rodinného alba (TV film)

TV seriály

2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Trojka z chování (S03E24)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Horákovi (TV seriál)
Věštba (S02E01)
Vetřelec (S01E22)
Všechno je jednou poprvé (S01E19)
další epizody (4)
2006 Horákovi (TV seriál)
Dlouhá noc v Mogambu (S01E11)
Bezesná noc (S01E08)
Mezi Marsem a Venuší (S01E05)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2015 Nekonečný příběh Posledního z Aporveru

TV pořady

2017 Moje Love (TV pořad)
2015 Ukaž káru (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad) - mod.
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Pavel Callta: Naštěstí (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV pořady

2012 Selebrity (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace