foto

Pavel Slabý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2015 Život je život
2013 Kandidát
2010 Doktor od jezera hrochů
2008 Poslední plavky
2006 Ro(c)k podvraťáků
2000 Oběti a vrazi
1988 Nesnesitelná lehkost bytí

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2014 Film o filmu: Kandidát (TV film)
2013 Film o filme: Kandidát

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace