foto

Jana Holcová

  • nar. 21.4.1975 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Macecha (studentský film)
2011 Chvíle nepřítomnosti (studentský film)
2003 Lesní chodci
2002 Oblomov (divadelní záznam)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Na vodě (TV seriál)
Na suchu (E05)
Na dně (E01)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (11)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Děvečka z Lidečka (S02E02)
2009 Přešlapy (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace