foto

Zsolt Anger

  • nar. 4.5.1969 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rudá volavka
2017 Brazilci
Budapest Noir
2016 Cop Mortem
Smyčka
Škrtič z Martfü
2015 Az éjszakám a nappalod
2014 Další život mého otce
Expedice
Nem tűntem el - Richter Gedeon története
2013 Couch Surf
2011 Istanbul
2009 Koccanás (TV film)
Ztracené časy
2008 9 és 1/2 randi
Vyšetřovatel
2006 Indián nyá (TV film)
Szalontüdö
2005 Üvegfal
2004 Jocó
Szezon
2003 Autobus přijel
1999 Lucerna Páně v Budapešti
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1998 Fantom opery
1997 Benda színész eltünése
1996 A vád
Honfoglalás
1995 Kalaf
1991 Melodráma

TV seriály

2018 A Tanár (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
další epizody (8)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
Na, ki az, aki hazudik? (S01E07)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
další epizody (8)
Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (12)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (12)
Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (12)
2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
Az utolsó fuvar (S05E10)
další epizody (24)
2012 Hacktion (TV seriál)
A csótány (S03E13)
Egy fotós élete (S03E12)
Patthelyzet (S03E11)
další epizody (13)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Álmok és rémálmok (S02E04)
1987 Szomszédok (TV seriál)

TV pořady

2015 Řeknete mi to sami (TV pořad)
2008 Celeb vagyok, ments ki innen! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace