foto

Agáta Zimová

  • nar. 5.3.2001 (18 let)

Biografie

Agáta Zimová se narodila 5.3. 2001 v Praze rodičům (hercům) Magdaléně Zimové a Karlovi Zimovi. Ve filmovém i divadelním světě se pohybuje od malička. Zahrála si například v seriálu Nevinné lži (2012), Sanitka 2 (2013), Sbírá zkušenosti i v divadle. V Divadle v Dlouhé hraje například v  představení: Tři mušketýři a Lhář, kde se na jevišti setkává se svými rodiči a strýcem.

Ema123

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2014 Na Jižňáku (studentský film)
2012 Lisa (studentský film)
2010 Rodinka
2009 Ocas ještěrky
2008 Kdopak by se vlka bál
2007 Tři srdce (TV film)

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Recept na zajíčka (E23)
další epizody (19)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Stopy života (TV seriál)
Bílý střelec (S01E08)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (S01E03)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
2011 Rodinka (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Opravdová divočina (E16)
Osobní život (E14)
Co chce dáma od muže (E10)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace