foto

Douglas Rain

  • nar. 13.3.1928
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • zem. 11.11.2018 (90 let)
    Stratford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Láska a podvody (TV film)
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
1973 Spáč
1968 2001: Vesmírná odysea
The Tempest (TV film)
1966 Henry V (TV film)
1964 Twelfth Night (TV film)
1961 One Plus One
William Lyon Mackenzie: A Friend to His Country
1960 Julius Caesar (TV film)
1957 Oedipus Rex

TV seriály

1966 Softly Softly (TV seriál)
Talking to a Stranger (TV seriál)
1963 Other Man, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Just Mary (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2005 Movies That Shook the World (TV seriál)
1995 Donald Brittain: Filmmaker
1975 The Man Who Skied Down Everest
1973 Rock-a-bye
1963 Champs d'honneur
1962 The Great Religions: Buddhism - vyp.
The Great Religions: Hinduism - vyp.
The Great Religions: Islam - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky