foto

Jan Matiášek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Korespondence V+W (divadelní záznam)
2011 Černá díra (divadelní záznam)
1994 Klára a dva páni (TV film)
Modrý den (TV film)
1991 Cimrman sobě (TV film)
1990 Jonáš, Melicharová a pavilon (TV film)
1989 Čajová Julie (TV film)
1987 Básník (TV film)

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Spadly z Marsu (S02E40)
Hlavně přežít... (S02E39)
Pády a poklesky (S02E38)
další epizody (4)
2017 Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (8)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (38)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (23)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)
Hajzlík (S02E04)
Sám doma IV. (S02E03)
další epizody (5)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)
ČT Live - Nightwork (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
2002 Olympic slaví 40 let (koncert)
1992 Bonrock (koncert)
1989 Krev toulavá (TV film)
Vždycky jsem to já (koncert)
1988 Večírek (TV film)

TV pořady

2013 Český lev 2012 (TV pořad)
2011 Všechno nejlepší (TV pořad)
Český lev 2010 (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
Řidiči profesionálové (TV pořad)
2006 Zlínský festivalový galavečer (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
2001 Cesta na stříbrné plátno (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)
Silvestrovský koncert Jiřího Korna (TV pořad)
1991 Ach, ta láska nehezká (TV pořad)
To znám (TV pořad)
1990 Hovory H ještě po dvaceti letech (TV pořad)
Večírek nejen pro zvané (TV pořad)
1989 Chalupa na horách Kavčích (TV pořad)
Portréty z not - Večírek (TV pořad)
1987 Profesionálové (TV pořad)
Třikrát s Wildou (TV pořad)
1976 Písničky potichu (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Daleká cesta domů (TV film)

Dokumentární

2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
1997 Kulečníková škola (TV seriál)

TV pořady

2008 Jak přežít (TV pořad)
2002 Co mohu pro sebe udělat (TV pořad)
2001 Neznalost neomlouvá (TV pořad)
1998 Šoubyznys (TV pořad)
1997 Silvestrovský koncert Jiřího Korna (TV pořad)
1995 Televizní taneční (TV pořad)
1991 To znám (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace