foto

Jaime Winstone

  • nar. 6.5.1985 (35 let)
    Camden, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hurt by Paradise
2018 Farming
Love Pool
Tomb Raider
Torvill & Dean (TV film)
2017 The Last Photograph
2016 Ellen (TV film)
2014 S láskou, Rosie
2013 Chceš, abych ho zabil?
Powder Room
2012 Elfie Hopkins
2011 Anuvahood
Divoký Bill
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Boogie Woogie
Eve
2008 Osudový mejdan
Phoo Action (TV film)
2006 Kidulthood
Tátova holka
2005 Love Letter
2004 Bullet Boy

TV seriály

2015 After Hours (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2012 True Love (TV seriál)
2011 Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Beast Hunters (TV seriál)
Five Daughters (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2006 Goldplated (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky