foto

Tibor Frlajs

  • nar. 19.10.1959 (60 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 Posledný krajec (TV film)
Ľudožrúti (TV film)
1991 Pravda (TV film)
Skús ma objať (TV film)
1990 Memento (TV film)
1986 Chlapec do náručia (TV film)
1985 Borgis (TV film)
Ozveny (TV film)
S Marienkou do Bumbácova (TV film)
Vyznanie na cestu (TV film)
1984 Kirchhoffov zákon (TV film)

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky