foto

Betty Cooper

  • nar. 1.5.1910
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.2.1979 (68 let)
    Barnes, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Okouzlený
1958 Carve Her Name with Pride
The Camp on Blood Island
1957 Heart Within, The
Na druhou stranu mostu
1956 My Teenage Daughter
Women Without Men
1953 Valley of Song
1951 Blackmailed
The Dark Man
The Lady with the Lamp
1949 Stop Press Girl
The Passionate Pilgrim (TV film)

TV seriály

1973 Wessex Tales (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
1961 Ask Mr. Pastry (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky