foto

Martin Rapold

  • nar. 23.8.1973 (45 let)
    Schaffhausen, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amur senza fin (TV film)
2017 Pod vodou
Tatínek a továrna na čokoládu
2016 Katie Fforde: Správná manželka (TV film)
Tatort – Freitod (TV film)
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Malý horal
Prokletý ráj (TV film)
2014 Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
Plötzlich Deutsch (TV film)
2013 Záložky jdou do války
2012 Das Missen Massaker
Nebelgrind (TV film)
2011 Das Duo - Tödliche Nähe (TV film)
Das grosse Comeback (TV film)
Vater, unser Wille geschehe (TV film)
2010 Der Grosse Kater
Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Cargo
2008 Controlled Flight Into Terrain (studentský film)
Jimmie (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci (TV film)
2007 Du Gehörst mir (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Keiler, Der (TV film)
Love Made Easy
2005 Anjas Engel (TV film)
Lago mio (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Sněhurka
2004 Lücken im Gesetz (TV film)
Nocturne
Oeschenen (TV film)
Verflixt verliebt
2003 Achtung, fertig, Charlie!
Dann kamst du (TV film)
Dario M. (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
November
Spital in Angst (TV film)
2002 Bobby (TV film)
L.A. X
2001 Kilimanjaro
Tatort - Time-out (TV film)
2000 Cut Away
1999 Exklusiv

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Schneewittchen (S02E08)
Blutsbrüder (S02E07)
Seemärling (S02E06)
další epizody (8)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Wer wagt, verliert (S01E07)
Genug ist genug (S01E06)
další epizody (8)
2010 10 (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Hrdinské dny (S09E03)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)

Dokumentární

1998 Making of 'Exklusiv'

TV pořady

2001 Aeschbacher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace