foto

Rob Stefaniuk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vysaj si
2006 Poprask mezi haraburdím
2004 Phil the Alien
2000 Law of Enclosures, The
Stopy vraha
1999 Superstar
1998 Bílé lži (TV film)
My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
1996 Love Child
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Jungleground
Visitors of the Night (TV film)
1994 Zpět v akci
1992 Blown Away

TV seriály

2009 Spliced (TV seriál)
2003 My Dad the Rock Star (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Timothy Goes to School (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Anxietyville
2009 Vysaj si
2004 Phil the Alien

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Vysaj si
2004 Phil the Alien