foto

Róbert Halák

  • nar. 4.9.1977 (41 let)
    Šala, Slovensko, Československo

Kontakt

  • Nová Scéna
    Živnostenská 1
    812 14
    Bratislava

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2009 Mrázik (divadelní záznam)
1996 Normálny cvok (TV film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (22)
2016 Zoo (TV seriál)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace