foto

Soo-hyeon Hong

  • nar. 15.2.1981 (39 let)
    Hongcheon, okres Hongcheon, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kamaellia
2008 Sookmyeong
Yeonghwaneun yeonghwada
2001 Beonjijeompeureul hada

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2017 Maedeudog (TV seriál)
2015 Eomma (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Gootbai manool (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2009 Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Geunyeoui style (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Dokyo hollidei (TV seriál)
2005 Oedeung (TV seriál)
2004 Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)
Gyeolhon hapsida (TV seriál)
2001 Abeojicheoreom salgi sireosseo (TV seriál)
Dongyang geukjang (TV seriál)
Matissneun cheonghon (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
1999 Goseuteu (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 룸메이트 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky