foto

Jiří Hájek

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2013 Donšajni
Roznese tě na kopytech (TV film)
Sebemilenec (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Bílé noci (studentský film)
2011 Čert a Káča (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
1994 Písničky k smíchu (TV film)
1979 Opustíš-li mne... (TV film)
1968 Zločin v šantánu

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pánská jízda (S02E08)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Labutí píseň (S01E05)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Vědomosti světu vládnou (E03)
Připouštění (E02)
další epizody (4)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace