foto

Jiří Hájek

  • nar. Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Recept (studentský film)
2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2013 Donšajni
Roznese tě na kopytech (TV film)
Sebemilenec (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Bílé noci (studentský film)
2011 Čert a Káča (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
1994 Písničky k smíchu (TV film)
1979 Opustíš-li mne... (TV film)
1968 Zločin v šantánu

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Dědictví po tetičce (S01E39)
Specialisté (TV seriál)
Vondráčkovo tajemství (S03E16)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Ať žije král (S03E02)
Král je mrtev (S03E01)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Těhotenství (S01E18)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pánská jízda (S02E08)
2016 Kosmo (TV seriál)
Česká škola (E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Labutí píseň (S01E05)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Manžel na chvilku (E05)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Vědomosti světu vládnou (E03)
Připouštění (E02)
další epizody (4)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace