foto

Zuzana Skalníková

  • nar. 20.6.1949 (69 let)
    Přerov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2015 Sedmero krkavců
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2011 Rekvalifikace
2010 Obchod (studentský film)
Vodník a Karolínka (TV film)
1987 Správná trefa
1986 Blankytná pohádka (TV film)
1982 Vyhnanství (TV film)

TV seriály

2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Kapr nebo králík (E06)
2014 Clona (TV seriál)
Samá voda (E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Kotva (S02E10)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

TV pořady

2011 Nekonečný Silvestr (TV pořad)
2008 Magazín Jů a Hele (TV pořad)
2004 Edův pohádkový balík (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1996 Jůhele neděle (TV pořad)
1980 Studio Kamarád (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace