foto

Calico Cooper

  • nar. 19.5.1981 (38 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Welcome to Hell
2016 The Crooked Man (TV film)
2015 Doug Stabs Betty
2014 Pretty Perfect
2013 13/13/13
2012 Rock N Roll Over
2010 Thirty Proof Coil
2009 Vysaj si
2008 Dakota Skye
2007 Junkfood Horrorfest
Puppy
Rolling
2005 The Curse of El Charro

TV seriály

2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Padlá hvězda (S05E21)
2012 Average Joe (TV seriál)
2011 Bloomers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky