foto

Edouard Niermans

  • nar. 10.11.1943 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 La marquise des ombres (TV film)
2008 Le Septième Juré (TV film)
1999 Premier de cordée (TV film)
1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
1997 Pardaillan (TV film)
1995 Le Blanc à lunettes (TV film)
1992 Návrat Casanovy
1987 Poussière d'ange
1980 Anthracite
1976 Syncope, La

TV seriály

2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
L'Ennemi public n° 2 (E01)

Herecká filmografie

Filmy

1977 Fire in the Water
1976 Une femme fidèle
1971 Jambes en l'air, Les
Tohle se stává jen druhým
1969 Vive la mort

TV seriály

1975 Paul Gauguin (TV seriál)
1974 Fargeot, Les (TV seriál)
1973 Lucien Leuwen (TV seriál)
Moliére (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
1997 Pardaillan (TV film)
1995 Le Blanc à lunettes (TV film)
1992 La mujer y el pelele (TV film)
1987 Poussière d'ange
1980 Anthracite
1976 Syncope, La

TV seriály

1991 La grande collection (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Salon du prêt-à-saigner (E19)
L'Ennemi public n° 2 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky