foto

Ivo Heller

  • nar. 20.8.1938 (81 let)
    Lučenec, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Staré cihly
2002 Quartétto (TV film)
2000 Krajinka
Krysař (divadelní záznam)
1998 Svetlo (TV film)
1993 Handrigula (TV film)
Spomienky na lúčenie (TV film)
1988 Sagarmatha
1987 Južná pošta
1983 Muž nie je žiadúci
1982 Valika (TV film)
1981 Návšteva
1978 Revízor (divadelní záznam)
Článok na prvú stranu (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)

Dokumentární

1999 Nech je ten život o niečom... (TV film)
1971 Šibi-ryby, mastné ryby (TV film)

Host

TV pořady

1991 Smiem prosiť...? (TV pořad)
1974 Keď swing bol kráľom (TV pořad)
1973 Od Dunaja k Tatrám (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace