foto

Karol Šimon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tlumočník
2014 Krok do tmy
2011 Meruňkový ostrov
2009 Pokoj v duši
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2005 Ticho (TV film)
2002 Dážď padá na naše duše
2000 Krajinka
1989 V meste plnom dáždnikov
1987 Recesia (TV film)

TV seriály

2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Sterilní pravda (E08)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta I. (S01E04)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace