foto

Gejza Benkő

  • nar. 28.10.1969
    Kráľovský Chlmec, Slovensko, Československo
  • zem. 19.11.2017 (48 let)
    Szerencs, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čára
2015 Eva Nová
2014 Láska na vlásku
Přelud
Živé žraloky (studentský film)
2013 Dobrý človek (studentský film)
Žena z minulosti (studentský film)
2009 Pokoj v duši
2000 Krajinka
1995 Albert, Albert (TV film)
1994 Baščovanský a zať (TV film)
Spoveď (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1991 Neha
1979 Kentauři

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
Prebudenie (E11)
Začiatok (E09)
Prekvapenie (E08)
další epizody (5)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
Rádio (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Úzká brána k širému světu (E01)

Dokumentární

2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace