foto

Stanislav Pitoňák

  • nar. 20.2.1972 (47 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2012 Modrý tygr
2000 Krajinka
1997 Tábor padlých žien

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Futbalista (E06)
Zmiznutá (E05)
Vražda naslepo (E04)
další epizody (6)
Jsem máma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Al Capone (E12)
Já rasisty nikdy neměl rád (E11)
Kájínek (E10)
další epizody (8)
2011 Zita na krku (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace