foto

Elisabeth Depardieu

  • nar. 5.8.1941 (78 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Julie Meyer
2002 Mischka
2001 Ceci est mon corps
Pas d'histoires!
1998 Innocent
Intime conviction (TV film)
1997 Bouge!
1996 Aveux de l'innocent, Les
1995 Le garçu
1986 Jean od Floretty
Manon od pramene
1985 L'amour ou presque
Umírá se jen dvakrát
1984 Tartuffe
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
Nausicaa (TV film)
1967 Des garçons et des filles

TV seriály

2019 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Quand sort la recluse (E05)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace