foto

Kyle McCulloch

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Městečko South Park: Říše fantazie
2006 Electric Apricot
2000 Full Blast
1998 Maldoror: Tygers
1994 Sea Beggars
1992 Careful
1991 Archangel
Smoked Lizard Lips
True Confections (TV film)
1989 Mauve Decade
Tales from the Gimli Hospital

TV seriály

2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
Fantastic 15 (E10)
Attila the Rascal (E09)
Wolf Power (E08)
další epizody (10)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
Honba za penisem (S12E05)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Říše fantazie, část třetí (S11E12)
Říše fantazie, část druhá (S11E11)
Není hovno jako hovno (S11E09)
další epizody (7)
2006 Městečko South Park (TV seriál)
Běž, Bože, běž, část druhá (S10E13)
Běž, Bože, běž, část první (S10E12)
Záhada hovna v mušli (S10E09)
další epizody (5)
2005 Městečko South Park (TV seriál)
Chcípni, hipíku, chcípni (S09E02)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Vánoce v Kanadě (S07E15)
Típni to (S07E13)
Všechno o mormonech (S07E12)
další epizody (4)
2002 Městečko South Park (TV seriál)
Víkend v Aspenu (S06E02)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
Eenie, Meenie, Miney, MURDER! (E03)
Městečko South Park (TV seriál)
Jedno sprosté slovo (S05E01)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Zpackané Vánoce (S04E17)
Pip (S04E14)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Goof Around Gang (S02E03)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Josue (S01E07)
White Trash (S01E03)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Hladovej Marvin ve vesmíru (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky