foto

Min-jeong Lee

  • nar. 16.2.1982 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wondeopool radio
2010 Sirano; yeonaejojakdo
2009 Baekyahaeng
Penteuhawooseu kokkiri
2006 Moodori
Prořezávání révy
2004 Aneun yeoja

TV seriály

2018 Unmyeonggwa bunno (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
2013 Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2006 Isseulttae jalhae (TV seriál)
2005 Sarang gongkam (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace