foto

Jae-suk Ha

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gibangdoryeong
2016 Gukgadaepyo 2
2012 Misseu GO

TV seriály

2019 Jeoldae Geui (TV seriál)
Peopyum (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky