foto

Jakub Jurásek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Domestik
Ócuka
2016 Instalatér z Tuchlovic
2014 Vejška
2012 Cesta do lesa
2009 Ulovit miliardáře

TV seriály

2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl druhý: Seznamovací kurz (E03)
Díl první: Služební cesta (E02)
Díl nultý: Zahradník (E01)
2016 Semestr (TV seriál)
Únor (E06)
Leden (E05)
Prosinec (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Komplex Epopeje
2015 Resort (studentský film)
Život je pes (TV seriál)
Nový domov (E06)
Messie se vrací (E05)
Trénink (E04)
další epizody (6)
2009 Včely letěly krásně
2007 Krásná Praha olympijská
2005 Okupantka

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Back To One #02

TV seriály

2017 Šéfová (TV seriál)

Dokumentární

2010 Krokem, jezerem, ledem

Kameramanská filmografie

TV seriály

2017 Šéfová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace