foto

Jan Celner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 24 hodin pražského metra (TV film)
2015 741 690 + 1 Jágr (TV film)
2012 Hrdinové pod maskou (TV film)
Red Bull X-ALPS
2011 Bronzové halušky (TV film)
2010 Red Bull Nordix Boží Dar 2010
2003 197 medailí (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 24 hodin pražského metra (TV film)
2012 Hrdinové pod maskou (TV film)
2003 Hokej v srdci - Srdce v hokeji

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 24 hodin pražského metra (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky