foto

Brad McMurray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Godzilla vs. Kong
2020 Bloody Hell
Occupation: Rainfall
2018 Hunters Club, The
2017 Emporium
2016 Brock (TV film)
Burns Point
2015 Pawno
San Andreas
2014 The Day After Today
2013 Nice Package
Podvod
2012 Agent Provocateur
Fatal Honeymoon (TV film)
Krvavé peníze
Špatná karma
2011 Sindibád a Minotaurus (TV film)
2008 Among Dead Men
Crooked Business
Singh Is Kinng
The Horseman
2007 Underdog's Tale, The
Zabij, nebo budeš zabit
2004 Godzilla: Final Wars
2002 Minuty strachu (TV film)
Útok na Alžbětu (TV film)
2001 Nezkrotné kočky (TV film)
1998 Gargantua (TV film)
1993 Oficiální popření (TV film)

TV seriály

2019 Ovečky Boží (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (E04)
Ztělesněná šelma (E03)
Krev Edenu (E02)
další epizody (4)
Reef Break (TV seriál)
Harrow (TV seriál)
Ab Initio (S02E05)
Aegri Somnia (S02E04)
2018 Dead Lucky (TV seriál)
Příliv sirén (TV seriál)
Královnin nůž (E08)
Proroctví (E07)
Oddanost (E06)
další epizody (7)
2013 Mořské panny z ostrova Mako (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2009 K9 (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2002 Jeopardy (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1993 Rajská pláž (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 The Day After Today

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 The Day After Today

Producentská filmografie

Filmy

2014 The Day After Today

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky