foto

Charles Mnene

  • nar. 11.12.1985 (35 let)
    Nairobi, Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Riding with Sugar
2019 Tři vteřiny
2017 Macbeth
2016 NW (TV film)
2015 Brash Young Turks
Tatort - Schutzlos (TV film)
2014 Honeytrap
Nůž, který mě zabil
2011 7lives
2009 Dubplate Drama
2008 Changing Climates, Changing Times (TV film)
Fallout (TV film)
New Town Killers
2006 Life and Lyrics
Shoot the Messenger
2005 Chromofobie
The Great Ecstasy of Robert Carmichael
Ředitelka (TV film)

TV seriály

2020 Mladý Wallander (TV seriál)
2019 The Widow (TV seriál)
Nigel (E08)
Will (E07)
2017 Islámský stát (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky