foto

Yaya DaCosta

  • nar. 15.11.1982 (34 let)
    Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Správní chlapi
2015 Whitney (TV film)
2014 Lepší teď než nikdy
Shanghai Hotel
2013 Big Words
Georgova matka
Komorník
2012 Dark Horse (TV film)
2011 Vyměřený čas
Whole Lotta Sole
2010 Děcka jsou v pohodě
TRON: Legacy 3D
2009 The Messenger
2008 Racing for Time (TV film)
2007 Honeydripper
2006 Tančím, abych žil

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
další epizody (15)
Chicago P.D. (TV seriál)
Seven Indictments (S04E14)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
You Know Where to Find Me (S03E20)
I Am the Apocalypse (S03E19)
Forgiving, Relentless, Unconditional (S03E18)
další epizody (4)
Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
Simpsonovi (TV seriál)
Průvodce pro princeznu (S26E15)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace