foto

Yaya DaCosta

  • nar. 15.11.1982 (37 let)
    Harlem, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolden!
Peelova rodina
2018 Faith Under Fire (TV film)
2016 Správní chlapi
2015 Whitney (TV film)
2014 Lepší teď než nikdy
Shanghai Hotel
2013 Big Words
Georgova matka
Komorník
2012 Dark Horse (TV film)
2011 Vyměřený čas
Whole Lotta Sole
2010 Děcka jsou v pohodě
TRON: Legacy 3D
2009 Posel
2008 Racing for Time (TV film)
2007 Honeydripper
2006 Tančím, abych žil

TV seriály

2020 Chicago Med (TV seriál)
A Needle in the Heart (S05E20)
Just a River in Egypt (S05E19)
In the Name of Love (S05E18)
další epizody (11)
2019 Chicago Med (TV seriál)
I Can't Imagine the Future (S05E09)
Too Close to the Sun (S05E08)
Who Knows What Tomorrow Brings (S05E07)
další epizody (22)
Chicago P.D. (TV seriál)
Infection, Part III (S07E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Infection, Part I (S08E04)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Death Do Us Part (S04E09)
Play By My Rules (S04E08)
The Poison Inside Us (S04E07)
další epizody (15)
Chicago Fire (TV seriál)
Looking for a Lifeline (S06E14)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
další epizody (19)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Thing About Heroes (S05E02)
Seven Indictments (S04E14)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
On the Warpath (S04E18)
The Beating Heart (S04E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
Regarding This Wedding (S04E05)
A Taste of Panama City (S04E02)
You Know Where to Find Me (S03E20)
další epizody (6)
Simpsonovi (TV seriál)
Průvodce pro princeznu (S26E15)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Cashing Out (S03E04)
2012 Dr. House (TV seriál)
Útěky (S08E10)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pomocná ruka (S01E03)
Dr. House (TV seriál)
Nebezpečí paranoie (S08E08)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
Army Wives (TV seriál)
AWOL (S04E14)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)