foto

Emily Meade

  • nar. 10.1.1989 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily Meade se narodila 10. ledna roku 1989 v New Yorku. Je znamení kozoroha a měří 164 cm. Emily je americká herečka známá především ze seriálu Fringe v roli Elly Blake.

Již v sedmi letech se zúčastnila pěvecké soutěže Zecchino d'Oro, kde vyhrála cenu za nejlepší ne-Italskou píseň. Emily hrála již v řadě filmů. Příkladem je film Twelve, kde ztvárnila roli Jessicy Brayson- dívku závislou na drogách. Dalším příkladem je film (Ne)zadaní v roli Christy nebo v seriálu The Leftovers v roli Aimee. Emily se může pyšnit oceněním za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Ptáče, kde hrála roli Pauly.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trial by Fire
2016 Mother, May I Sleep with Danger? (TV film)
Nerve: Hra o život
2015 Me Him Her
2014 Charlie, Trevor and a Girl Savannah
Gabriel
2013 (Ne)zadaní
Dej mi domov
Ptáče
Trooper (TV film)
2012 Díky za ty dary
Sin Bin
Sleepwalk with Me
2011 Teror
Výřečnost
Znovu a jinak
2010 Burning Palms
Twelve
Vem si mou duši
2009 Back (TV film)
2008 Atentát na střední
2006 The House Is Burning

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
The Feminism Part (S02E07)
We're All Beasts (S02E06)
další epizody (7)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Au Reservoir (S01E07)
Why Me? (S01E06)
další epizody (8)
2016 Broad City (TV seriál)
Two Chainz (S03E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bully (S12E18)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Keltský večer (S01E05)
Anastázie (S01E04)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Streetwise (S09E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace