foto

Cody Horn

  • nar. 12.6.1988 (29 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cody Harrell Horn se narodila 12.6.1988 v Los Angeles a také zde vyrůstala. Její matka Cindy Harrell je bývalá modelka a herečka, otec Alan F. Horn je výrobním ředitelem a producentem, známým např. ze seriálu One Day at a Time. Od roku 1999 je výkonným ředitelem Warner Bros. Entertainment Inc. V roce 2006 promovala na škole Harvard-Westlake.

V mládí šla ve šlépějích své matky, a stala se modelkou pro kampaň Ralph Lauren Polo Jeans. Svůj první filmový scénář dostala již ve svých devíti letech a už tehdy věděla, že chce být součástí filmového byznysu.

Její herecká kariéra začala ve velmi uznávaném televizním seriálu Rescue Me (2004). Dále vystupovala v seriálech Kancl (2005) a Ve službách FBI (2009). V roce 2010 hrála také roli Lynetta Loski v romantickém dramatu Flipped.

V roce 2012 si střihla menší roli v dramatickém thrilleru Patrola a v témže roce ji Steven Soderbergh obsadil ve vedlejší ženské roli v komedii Magic Mike (Bez kalhot), kde si zahrála roli mladé sestřičky, která se díky svému bratrovi spřátelí a poté se zamiluje do hlavního herce filmu, Channinga Tatuma.

Dávid "padawan88" Józsa

Herecká filmografie

Filmy

2017 Change of Heart, A
2015 Broad Squad (TV film)
Burning Bodhi
Demonic
2014 Worst Friends
2012 Bez kalhot
Patrola
2011 Occupant
Violet & Daisy
2010 Má mě rád, nemá mě rád
Twelve

TV seriály

2011 Kancl (TV seriál)
Search Committee (S07E24)
Dwight K. Schrute, (Acting) Manager (S07E23)
The Inner Circle (S07E22)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace