foto

Pauline Etienne

  • nar. 26.6.1989 (28 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Lion est mort ce soir
Ohrožené druhy
Polibek od Beatrice
2016 Sur quel pied danser
2014 Eden
Snoubenec z Tokia
2013 Jeptiška
2 podzimy, 3 zimy
2011 La France qui se lève tôt
Paradis perdu
Une vie française (TV film)
2010 Comment va la douleur? (TV film)
Druhý svět
2009 L'Insurgée
Tiché hlasy
2008 Soukromé lekce

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace