foto

Ladislav Kerata

  • nar. 1.1.1961 (59 let)
    Nováky, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Filmoviedky: Zradení (TV film)
2010 Filmoviedky: Výstrel navyše (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1994 O Jankovi kľúčiarovi (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1993 Le frère trahi (TV film)
1992 Cudzinci (TV film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Nadežda (E07)
2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Panenka Mária (E01)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Ema B. (E03)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Dosky 2019 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky