foto

Alexandra Palatinusová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Filmoviedky: Dušičky seniorov (TV film)

TV seriály

2020 Červené pásky (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Susedia (TV seriál)
Spriaznená duša (S04E08)
2016 Poldové v akci (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Kŕdeľ (E02)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Fejs (E04)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 #dubček (divadelní záznam)
2017 Mechúrik-Koščúrik (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky