foto

Alexandra Palatinusová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mechúrik-Koščúrik (divadelní záznam)
2011 Filmoviedky: Dušičky seniorov (TV film)

TV seriály

2018 Susedia (TV seriál)
Spriaznená duša (S04E08)
2016 Poldové v akci (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Kŕdeľ (E02)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Fejs (E04)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace