foto

Benjamin Krüger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Rate Your Date
2017 Hausbau mit Hindernissen (TV film)
Teufelsmoor (TV film)
Tom of Finland
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Schlimmer geht immer (TV film)
2015 600 PS für 2 (TV film)
2013 Frau Ella
Großstadtklein
Hanni & Nanni 3
2012 Hanni & Nanni 2
Ztracen na Sibiři
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
Hlava rodiny (TV film)
2010 Zivilcourage (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)

TV seriály

2019 Herzkino.Märchen (TV seriál)
Frau Holles Garten (E03)
Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
další epizody (6)
Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
Místo činu (TV seriál)
Wer jetzt allein ist (S49E19)
2017 Policie Hamburk (TV seriál)
Posedlý (S11E23)
Léčitel (S11E22)
Řeč síly (S11E21)
další epizody (6)
Místo činu (TV seriál)
Der Fall Holdt (S48E28)
Level X (S48E19)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
Mattes pod palbou (S11E16)
Poslední slova (S11E15)
Klan (S11E14)
další epizody (6)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zatracená láska (S09E27)
Konečně štíhlá (S09E26)
Ringo, Kim a Sidney (S09E25)
další epizody (5)
2014 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Policie Hamburk (TV seriál)
V pasti (S08E12)
Narušitelé večírků (S08E11)
Zdání klame (S08E10)
další epizody (5)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
Znovu od začátku (S06E28)
Kočičí vrah z Wandsbeku (S06E27)
Stará škola (S06E26)
další epizody (4)
Místo činu (TV seriál)
Zlatý náramek (S43E33)
Holky na odpis (S43E32)

Dokumentární

1998 Höllenfahrten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky