foto

Lina Wagnerová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2012 Láska je láska
2009 Ulovit miliardáře
Ženy mého muže
2007 Operace Silver A (TV film)
2005 Psí kus (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Kamarádka do deště (S02E23)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Druhá šance (S01E57)
Host do domu (S01E38)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Prázdný byt (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Milionář (E13)
Dědictví (E12)
Rodinná oslava (E11)
další epizody (9)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky