foto

Lina Wagnerová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2012 Láska je láska
2009 Ulovit miliardáře
Ženy mého muže
2007 Operace Silver A (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Host do domu (S01E38)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Prázdný byt (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Milionář (E13)
Dědictví (E12)
Rodinná oslava (E11)
další epizody (9)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky