foto

David Steigerwald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Maturita
2012 Labyrint
2009 3 sezóny v pekle
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Rána z milosti (TV film)
2003 Nuda v Brně
1995 Bojko (studentský film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kilometr pod zemí (E02)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Rodinná idyla (S02E01)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (S03E04)
Modrý kód (TV seriál)
Polojasno (S02E52)
2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Bomba nevybuchla! (S04E31)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Dvě mouchy jednou ranou (S01E36)
Polda (TV seriál)
Noční služba (S01E03)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Zlíbám tě, až zabiješ (E03)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Její pastorkyňa (divadelní záznam)
2017 Hašler... (divadelní záznam)
Periferie (divadelní záznam)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky