foto

David Steigerwald

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Rapl (TV seriál) (2016)

    - Spoiler: V 1. sérii se objeví několik postav, jež mají jména podle herců, kteří se v seriálu objevili. Například dívčí jméno Lucie Lupínkové (Aneta Krejčíková) je Lucie Žáčková, což je jméno představitelky poručíka Slepičkové. V 7. díle 1. série Krvavý revír se zavražděný hajný (Dušan Sittek) jmenuje Steigerwald; David Steigerwald zase hraje zavražděného celníka Hrušku v 9. epizodě 1. série Amok. Ve stejné epizodě Petr Drozda rovnou hraje postavu se jménem Drozda, patologa Knechta zase hraje herec se jménem Cyril Drozda. (Šéfik)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hašler... (divadelní záznam)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2013 Maturita
2012 Labyrint
2009 3 sezóny v pekle
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Rána z milosti (TV film)
2003 Nuda v Brně
1995 Bojko (studentský film)

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Dvě mouchy jednou ranou (S01E36)
Polda (TV seriál)
Noční služba (S01E03)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Zlíbám tě, až zabiješ (E03)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace