foto

Martina Delišová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Václav
2006 Teď jsou šťastní (studentský film)
2003 Naposledy vlkem (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
1994 Duhová hora (TV film)

TV seriály

2014 České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace