foto

Hans Sigl

  • nar. 7.7.1969 (49 let)
    Rottenmann, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Bergdoktor – Wunschkind (TV film)
Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
2013 Mord in bester Gesellschaft - In Teufels Küche (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Die Wüstenärztin (TV film)
Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge
2011 Bär kehrt zurück, Der (TV film)
Klarer Fall für Bär (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Der Nikolaus im Haus (TV film)
2007 Kdo je bez viny? (TV film)
2005 Hotel snů: Mexiko (TV film)
2002 Regentage (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

TV pořady

2017 Die Götz Alsmann Show (TV pořad)
Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace