foto

Martin Láník

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dřevěná (amatérský film)
2011 Soukromý vesmír (amatérský film)
2010 20 10 (amatérský film)
2009 Bude z vás jiný člověk (amatérský film)
2008 Převleč se do smradlavýho příteli (amatérský film)
2006 Epizoda VIII (amatérský film)
2004 M (amatérský film)
2002 Mucholapka (amatérský film)
2000 Mlýn (amatérský film)
1998 Ono to žije! (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Dřevěná (amatérský film)
2010 20 10 (amatérský film)
2009 Bude z vás jiný člověk (amatérský film)
2006 Epizoda VIII (amatérský film)
2004 M (amatérský film)
2002 Mucholapka (amatérský film)
1998 Ono to žije! (amatérský film)