foto

Matyáš Řezníček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ztraceni v Ráji
2018 Do větru
Julie a démon noci (studentský film)
2015 Hranice šumu (studentský film)
2012 Jacob, já a siréna (amatérský film)
2010 Potlesk, prosím! (amatérský film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Fair Trade (S04E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Maily ze záhrobí (S03E01)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)

Dokumentární

2017 Nová krev (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Tata Bojs - Antikvariát (hudební videoklip)