foto

Jan Vlnas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Psanci
2015 Andílek na nervy
Darlings
2014 Občanská naděje (studentský film)
Čo sme robili predtým ako sme šli spolu na kakao (studentský film)
2013 Škraboška (studentský film)
2012 06 Anticorro (studentský film)
Les Svíb
2010 Andělé na kolejích (amatérský film)

Dokumentární

2017 Příběhy 20. století (TV seriál)
Na pokraji katastrofy (E16)
Sport, vzdor a doping (E15)
Dvě cesty do disentu (E14)
další epizody (14)
Skauti bez lilie
2014 Vee Jay (studentský film)
2012 Což byla svedena bitva?

Režijní filmografie

Filmy

2012 06 Anticorro (studentský film)
2006 Rande (amatérský film)

Dokumentární

2014 Vee Jay (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace