foto

Natalie Gold

  • nar. 17.8.1976 (43 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Natalie, nenápadná žena štíhlé postavy, výrazných očí a nezapomenutelného úsměvu, se narodila za bouřlivé letní noci roku 1976 a to přesně 17. srpna. Osud ji zavál rovnou na Brodway, tam se samozřejmě neocitla náhodou, nejdříve si odkroutila několik let na New World School of Arts na Emerson College. Vyrůstala v Miami na Floridě. Ošlehaná golfským proudem vstoupila do hlubokých vod komerčního herectví a stanula po boku kapitánů stříbrného plátna jako například Jake Gyllenhall, Naomi Watts, Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke či Albert Finney. Objevila se v i televizi. Divácké obci je nejvíce známá v roli Julie Harwellové ze seriálu RUBICON (2010).

Marek "Segrestor" Pinkava

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nepříčetná
The Land of Steady Habits
2017 Becks
Fair Market Value
Holky na tahu
Rich Boy, Rich Girl
2014 Birdman
Hladová srdce
2013 Omar's Anal Adventures in Ibiza 2
Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2012 Fairhaven
2011 Almost Perfect
2010 Láska a jiné závislosti
2009 International
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2004 Noise

TV seriály

2019 Boj o moc (TV seriál)
Safe Room (S02E04)
Hunting (S02E03)
The Vaulter (S02E02)
další epizody (4)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Nobody Is Ever Missing (S01E10)
Pre-Nuptial (S01E09)
Prague (S01E08)
další epizody (10)
Sneaky Pete (TV seriál)
Inside Out (S02E02)
The Sinister Hotel Room Mystery (S02E01)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Pod kůží (S03E21)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Bůh se o mě postará (S01E03)
další epizody (4)
Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
Bugged (S02E08)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Walk-In (S02E03)
Comrades (S02E01)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Ruby Shoals (S01E08)
Zingers (S01E06)
další epizody (5)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2010 Rubicon (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vražda jako volba (S09E06)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Blíženci (S03E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace