foto

Manish Dayal

  • nar. 17.6.1983 (36 let)
    Orangeburg, South Carolina, USA

Biografie

Manish Dayal narozen pod jménem Manish Patel se narodil 17. června roku 1983 v Orangeburgu, South Carolina. Jeho rodiče pochází z Indie. Manish začínal svou kariéru v reklamách pro Nintendo, McDonalds, Windows a pár dalších. Roku 2008 si zahrál v britsko-pákistánské show (komedii) na Broadwayi jménem Rafta, Rafta. Mohli jsme ho také vidět v Kriminálce Las Vegas nebo jako počítačového analytika v seriálu Rubicon. Roku 2010 si také zahrál roli v Indickém seriálu Haló, tady Indie. Roku 2014 dostal obsazení ve filmu Láska na kari (The Hundred Foot Journey), kde si zahrál hlavní roli Indického kuchaře s velkým talentem jménem Hassan Kadam.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later
2017 Místokrálův palác
2014 California Scheming
I'm Obsessed with You: But You've Got to Leave Me Alone
Identity (TV film)
Láska na kari
2013 Vražedná dohoda
2012 ...Or Die
The Domino Effect
2010 Walkaway
Čarodějův učeň
2008 Boys Briefs 5
When Kiran Met Karen
2007 Kali Ma
Origami Deathmatch
2006 Nikdy neříkej sbohem

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
The Unbefriended (S02E23)
Broker and Broker (S02E22)
Stuck as Foretold (S02E21)
další epizody (14)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Heart in a Box (S02E08)
Trial & Error (S02E07)
další epizody (23)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What If... (S04E16)
Broken Promises (S04E09)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
The Threshold (S03E07)
And She Was (S03E06)
další epizody (8)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminální historky (S15E18)
2012 Záměna (TV seriál)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
The Shock of Being Seen (S01E25)
The Intruder (S01E24)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbušný motor (S10E13)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Producentská filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace