foto

Manish Dayal

  • nar. 17.6.1983 (37 let)
    Orangeburg, South Carolina, USA

Biografie

Manish Dayal narozen pod jménem Manish Patel se narodil 17. června roku 1983 v Orangeburgu, South Carolina. Jeho rodiče pochází z Indie. Manish začínal svou kariéru v reklamách pro Nintendo, McDonalds, Windows a pár dalších. Roku 2008 si zahrál v britsko-pákistánské show (komedii) na Broadwayi jménem Rafta, Rafta. Mohli jsme ho také vidět v Kriminálce Las Vegas nebo jako počítačového analytika v seriálu Rubicon. Roku 2010 si také zahrál roli v Indickém seriálu Haló, tady Indie. Roku 2014 dostal obsazení ve filmu Láska na kari (The Hundred Foot Journey), kde si zahrál hlavní roli Indického kuchaře s velkým talentem jménem Hassan Kadam.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sváteční rande
2018 Fifteen Years Later
2017 Místokrálův palác
2014 California Scheming
I'm Obsessed with You: But You've Got to Leave Me Alone
Identity (TV film)
Láska na kari
2013 Vražedná dohoda
2012 ...Or Die
The Domino Effect
2010 Walkaway
Čarodějův učeň
2008 Boys Briefs 5
When Kiran Met Karen
2007 Kali Ma
Origami Deathmatch
2006 Nikdy neříkej sbohem

TV seriály

2021 Doktoři (TV seriál)
Epizoda 20 (S04E20)
Epizoda 19 (S04E19)
Epizoda 18 (S04E18)
další epizody (20)
2020 Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Čau, osli (S02E08)
Patronka (S02E07)
Ozvěny Echa (S02E06)
další epizody (8)
Doktoři (TV seriál)
Burn It All Down (S03E20)
Support System (S03E19)
So Long, Dawn Long (S03E18)
další epizody (10)
2019 Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Směr Vegas (S01E08)
Zážeh (S01E07)
Poslední klíč (S01E06)
další epizody (8)
Doktoři (TV seriál)
Whistleblower (S03E10)
Out for Blood (S03E09)
Peking Duck Day (S03E08)
další epizody (24)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Pokus a omyl (S02E07)
další epizody (23)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What If... (S04E16)
Broken Promises (S04E09)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
The Threshold (S03E07)
And She Was (S03E06)
další epizody (8)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminální historky (S15E18)
2012 Záměna (TV seriál)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
The Shock of Being Seen (S01E25)
The Intruder (S01E24)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
90210: Nová generace (TV seriál)
Smutná Ivy (S04E20)
Srdce bije dál (S04E19)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Díkůvzdání (S04E10)
Tvrdá realita (S04E09)
Talentová soutěž (S04E06)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
You Never Can Win (E13)
Connect the Dots (E05)
Keep the Ends Out (E03)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbušný motor (S10E13)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Producentská filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Fanoušci tvůrce