foto

Daniel Grou

  • nar. 1967
    Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Mafia Inc.
2016 King Dave
2014 Miraculum
2012 L'affaire Dumont
2010 10 1/2
Les 7 jours du talion
2003 Exils (TV film)

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2018 Vikingové (TV seriál)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
Prostý příběh (S05E09)
2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
2016 Vikingové (TV seriál)
Vidění (S04E12)
Outsider (S04E11)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2011 19-2 (TV seriál)
Xanadu (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 C.A. (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
Minuit, le soir (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
2000 Drop the Beat (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky