foto

Daniel Grou

  • nar. 1967
    Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Mafia Inc.
2016 King Dave
2014 Miraculum
2012 L'affaire Dumont
2010 10 1/2
Les 7 jours du talion
2003 Exils (TV film)

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Král králů (S06E11)
Dokonalé plány (S06E10)
Zmrtvýchvstání (S06E09)
2019 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S03E06)
Mama (S03E05)
Lemur (S03E04)
další epizody (6)
2018 Vikingové (TV seriál)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
Prostý příběh (S05E09)
2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
2016 Vikingové (TV seriál)
Vidění (S04E12)
Outsider (S04E11)
2015 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
School (S02E01)
19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Partners (S01E01)
2013 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2011 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Xanadu (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 C.A. (TV seriál)
L'Assemblée est levée (S03E13)
Médecin sans frontières (S03E12)
SMS que tu me trompes ? (S03E11)
další epizody (13)
2007 Minuit, le soir (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2006 Minuit, le soir (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
Minuit, le soir (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Coffre et drogue (S02E12)
Deuil national (S02E11)
Faut placer Pépère (S02E10)
další epizody (12)
2004 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Petits plaisirs (S01E01)
2003 3 x rien (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
2000 Drop the Beat (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky