foto

Beatrice Straight

  • nar. 2.8.1914
    Old Westbury, New York, USA
  • zem. 7.4.2001 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Podvedená
1990 People Like Us (TV film)
1988 Run Till You Fall (TV film)
1986 Moc
Pod nátlakem (TV film)
1985 Muž z ledu (TV film)
1983 Dva podobní
1982 Poltergeist
1981 Endless Love
1980 Záhadný vzorec
1979 Pokrevní příbuzní
Slib
1977 Killer on Board (TV film)
World of Darkness, The (TV film)
1976 Network
1973 Borrowers, The (TV film)
1964 Young Lovers, The
1959 Příběh jeptišky
Waltz of the Toreadors, The (TV film)
1957 The Silken Affair
1956 Patterns
1953 King Lear (TV film)
1952 Love Story (TV film)
Magnificent Failure, The (TV film)
Phone Call from a Stranger

TV seriály

1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
1978 Dain Curse, The (TV seriál)
1975 Beacon Hill (TV seriál)
1955 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Love Story (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
1982 Making of 'Poltergeist', The (TV film)

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace