foto

Marion Loran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Une autre femme (TV film)
1999 Tôt ou tard
1997 La Famille Sapajou (TV film)
1995 Le Malingot (TV film)
Une petite fille particulière (TV film)
1992 Vieille canaille
1989 Život a nic jiného
1987 Oeil au beur(re) noir, L'
1985 Tři muži a nemluvně
1983 Un manteau de chinchilla (TV film)
1981 Špinavá záležitost
1980 Drahá neznámá
1978 Filles du régiment, Les
Vent sur la maison, Le (TV film)
1976 Guêpier, Le
1971 Un peu de soleil dans l'eau froide
1970 Oslí kůže
1968 Don Juan revient de guerre (TV film)
1963 La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
Temps des copains, Le

TV seriály

2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Komisař Moulin (TV seriál)
Un flic sous influence (S06E03)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Pèlerinage, Le (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1974 Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
1972 Inconnue du vol 141, L' (TV seriál)
Jeune homme vert, Le (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
Quand la liberté venait du ciel (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Illusions perdues (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky